Conny Stuartstraat 67 Amsterdam

Een dynamisch werkatelier in het creatieve Amsterdam Noord

Het demontabele en flexibele gebouw straalt openheid en toegankelijkheid uit dankzij de vrije vloeren en de hoeveelheid natuurlijk daglicht. Dit veelzijdige werkatelier biedt onderdak aan diverse huurders, waaronder een horecagelegenheid, kantoren en een muziekstudio.

Ontdek de mogelijkheden voor inspirerende samenwerkingen en innovatieve bedrijvigheid in dit unieke stadsconcept. Stap binnen en ervaar de bruisende energie van Buiksloterham, waar creativiteit en zakelijkheid samenkomen in het nieuwe hart van Amsterdam Noord. Per etage is ongeveer 230m2 beschikbaar, eventueel op te delen in twee delen.

Beschikbaar:

Eerste kwartaal van 2025

Huurprijs

€ 215 per m2 per jaar

Exclusief btw en exclusief servicekosten.

Oplevering

De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2025, de units zijn gereed voor gebruik met glasvezel, led-verlichting een akoestisch plafond en een afgewerkte harde vloer (betonlook). De ruimten zijn voorzien van airco, toiletten en een pantry.

Huurvoorwaarden

De huurprijs zal 215 euro per m2 per jaar bedragen ex btw en ex servicekosten voor de kantoorruimte. Interesse in de kantoorruimte? Laat een bericht achter of neem vrijblijvend contact met ons op via 020 6926 871.

Interesse om op de hoogte gehouden te worden? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht zodra wij met de verhuur starten.

Verdieping
VVO (m2)
BGG
387
Eerste
316
Tweede
316
Derde
316