Treubweg 12, Diemen

Licht en ruim studiocomplex van 500m2

Dit veelzijdige complex biedt een scala aan mogelijkheden voor creatieve en innovatieve theater-, dans- en podiumproducties. Met 4 repetitieruimten, een productiekantoor, een royale 6 meter hoge foyer en opslagruimte, biedt Treubweg 12 een complete en inspirerende omgeving voor artistieke werkzaamheden.

De twee ruime studio’s, elk met een hoogte van 6 meter en een dansvloer, baden in natuurlijk daglicht met hun hoge ramen, waardoor ze bijzonder aangenaam zijn om in te werken. De ruime foyer biedt flexibiliteit voor verschillende doeleinden, van informele teamlunches tot het ontvangen van gasten voor exclusieve voorstellingen of previews. Met uitstekende bereikbaarheid per auto en metro, en 5 eigen parkeerplaatsen, is Treubweg 12 gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en de veelzijdige mogelijkheden van de Treubweg 12 te ontdekken. Contactgegevens onderaan de pagina.

Te laat, deze ruimte is verhuurd!

Kenmerken studio’s
De studios zijn gereed voor gebruik, waaronder een transparante roldeur met loopdeur om grote decorstukken makkelijk naar binnen te brengen. De studio’s en de foyer op de begane grond zijn voorzien van luchtverversing met WTW-installatie. Zwevende (dans)vloeren en krachtstroomaansluitingen van 32 amp in Studio 1 en 2 geven voldoende vrijheid om alle soorten producties voor te bereiden, aan een grid in studio 1 kan licht gemonteerd worden.

Huurvoorwaarden
De huurprijs bedraagt 6.500 euro per maand exclusief BTW en servicekosten, met een voorgestelde huurtermijn van 5+5 jaar. Afwijkingen in de termijn huurzijn mogelijk in overleg, bijvoorbeeld in het kader van financiering vanuit het Kunstenplan.

Een standaard ROZ-huurovereenkomst (2016 model) wordt gehanteerd, aangevuld met locatie specifieke voorwaarden. Een borg van 3 maanden huur, vermeerderd met servicekosten en BTW, is vereist.

Bereikbaarheid

  • Vijf eigen parkeerplaatsen beschikbaar, met vrije parkeergelegenheid in de omgeving
  • Metrostation Verrijn Stuartweg op 8 minuten loopafstand
  • Ringweg A10 en A1 op 5 minuten rijden