Arent Krijtsstraat 36 Diemen

Een volledige en gezellige werkplek in Diemen

Wij geloven in de kracht van samenwerking en kruisbestuiving. Omdat we ervan overtuigd zijn dat je de wereld niet alleen verandert, zoeken we een aantal ondernemers om te verwelkomen in ons kantoor. Ondernemers die net als wij werken aan bijzondere vastgoedprojecten die de stad mooier maken; ondernemers die een aanvulling zijn op wat wij bieden. Of je nu ontwerper, communicatiespecialist of rekenmeester bent, als je op zoek bent naar een werkplek waar je kunt gedijen in een gezellige sfeer, nodigen we je van harte uit om langs te komen en te kijken of er een klik is.
Kleine lettertjes? We vragen een maandelijkse bijdrage van 350 euro ex btw. Geen langetermijnverplichtingen, alleen een gedeelde ruimte waar je kunt werken en groeien. Voor deze bijdrage krijg je een eigen werkplek met grote monitor, eigen kastruimte, koffie/thee en medegebruik van twee vergaderplekken, elk uitgerust met grote interactieve beeldschermen. Maar het belangrijkste is dat je deel uitmaakt van een omgeving die barst van de inspiratie en kruisbestuiving mogelijk maakt. Kom langs en ervaar het zelf!

Beschikbaar

Per direct

Huurprijs

€ 350 per werkplek per maand

exclusief btw en servicekosten

Oplevering

  • Een volledig ingerichte werkplek met bureau, stoel, monitor, toetsenbord en muis
  • Toegang tot snelle internetverbinding en moderne kantoorfaciliteiten.
  • Een gezellige, gedeelde keuken met koffie en thee.
  • Ruimte om gasten te ontvangen (in een gedeelde vergaderruimte)

Huurvoorwaarden

De huurprijs zal 350 euro per per maand per werkplek bedragen ex btw en ex servicekosten. Interesse een gezellige, moderne en goed bereikbare werkplek? Laat een bericht achter of neem vrijblijvend contact met ons op via 020 6926 871.

Interesse om op de hoogte gehouden te worden? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht zodra wij met de verhuur starten.

Voorziening
m2
Kantoor
126
Vergaderplek
32
Vergaderruimte
25
Werkplek
4
Bureau
1,5